OUR CUSTOMERS

customer Reviews

Progress anak saya sangat cepat walaupun baru setengah tahun bersama dengan Little Caliphs Neurokhalifah. Saya sangat terkejut anak da bole membaca dua patah perkataan dan bole menghafal bacaan surah lazim. Paling seronok bila anak setiap hari kata “school best” dan saya juga x risau bila hantar anak ke LC Neurokhalifah

Mama Nuh Hazmi

Alhamdulillah progress anak saya sepanjang di LC memang sangat cepat. 4 tahun da pandai membaca dan mengaji. Sekarang anak da 6tahun dan saya sangat happy dan terharu sebab anak da bole membaca Al-quran dan semestinya itu impian setiap ibubapa.

Mama Anis Maisara

Saya sangat berpuashati dengan pencapaian anak saya sepanjang 2tahun di LC Neurokhalifah. Anak saya semakin focus dalam melaksanakan sesuatu pekerjaan dan dari segi “self-confident” juga sangat bagus dan luar biasa. Saya sangat recommend parents kat luar sana untuk mendaftar anak ke LC Neurokhalifah.

Mama Umar

Saya hantar anak ke tadika sejak usia 4tahun dan matlamat utama saya menghantar anak ke LC Neurokhalifah adalah untuk bagi dia bergaul dan berkawan sahaja pada awalnya. Tetapi day by day banyak perkara yang anak saya belajar dan dia bole membaca dan menghafal surah sedari awal usia 4tahun. Saya sangat bersyukur dan gembira dengan pencapaian anak sy sehingga sekarang.

Mama Amer Irfan

Anak saya seorang budak yang tidak pandai bergaul dan pemalu, tetapi selepas hantar anak ke LC Neurokhalifah Teacher banyak membantu anak saya untuk berkeyakinan dan menonjolkan dirinya serta pandai berkawan. Selain dari itu, perkembangan dari pembelajaran juga sangat memberangsangkan dan saya sangat happy dia da boleh membaca, mengira, mengaji dan paling happy sangat da boleh solat dengan sendiri. Saya gembira dan terharu.

Mama Mawar Raudah