Category "Our News"

3Jun2020

“STUDY ONLINE DIRUMAH?!! BERKESAN KE TIDAK??

Sepanjang tempoh PKP ini pihak NKA telah menyahut cabaran untuk meneruskan semua kelas kelas tuisyen sedia ada melalui online 100%.

Ramai yang bertanya, berkesan ke tak? Macam mana cikgu nak explain kat students dan pelajar faham tak?

Alhamdulillah, feedback yang kami terima sangat positif. Kelas online bantu pelajar lebih fokus di rumah dan pelajar dapat explore lebih banyak kaedah pembelajaran, sesuai dengan zaman mereka yang serba canggih. Apa sahaja di hujung jari!

Kelas kelas di conduct melalui video call dan lain lain aplikasi yang membolehkan pelajar dapat lihat cikgu secara one to one juga! Malah terasa lebih dekat lagi. πŸ˜‚

Harga kelas bermula dari RM3.40/jam dan lebih banyak kelas percuma diberikan sebagai FREE GIFT! Apa yang penting bagi kami di NKA adalah, NILAI yang kami beri kepada para pelajar.

Parents boleh cuba dulu, lihat progres anak anak anda di NKA dan anda sendiri beri feedback kepada kami! Jangan biarkan anak-anak anda leka tanpa aktiviti pembelajaran di rumah.

Rugi sangat!

Boleh hubungi kami di talian ini untuk penerangan lanjut!

Klik je link ni, team kami akan bantu anda!

http://www.wasap.my/60142753958atauhttps://www.neurokhalifah.com.my/neuropintar-registration/

3Jun2020

Sekolah masih belum di buka lagi…sampai tak tahu nak buat apa?

suruh belajar!!!! 1001 alasan anak bagi…

Jangan lupa jom tonton LIVE bersama tutor tutor Neurokhalifah Academy dengan pelbagai topik yang menarik

Rugi sapa yang tak menontonnya

πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
Date : 3hb Jun 2020 bersama Teacher Syafikah

Date : 4hb Jun 2020 bersama Teacher Fairus

Date: 5hb Jun 2020 Bersama Teacher Aisyah
———————————–
tengok sama-sama dengan anak-anak dirumah bukan depan tv tapi depan skrin handphone parent.

πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ“±

betul-betul FREE…

Jangan lepaskan peluang πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

#neurokhalifahacademy

3Jun2020

Wah product terbaru dari shopneurokhaifah lah!! menarik bukan ..

Jom dapatkan koleksi mask bersama shop@nk sekarang

yang PALING BEST MASK NI sbb mask ni

*WASHABLE Face Mask Reusable,
* kain dia pun lembut ,
*sangat selesa bila di pakai oleh semua golongan..

JIMAT PUN JIMAT KAN!!!

πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

cuci mata dulu…

ramai yang dah dapat kan koleksi mask cantik.

berderet masuk list PREORDER.

atau boleh terus masuk ke website

www.shopneurokhalifah.com.my

#shopnk
#neurokhalifah

22May2020

Assalamualaikum…

Adikku manis segak bergaya,
Menguli kuih diatas para,
Suasana riang dihari raya,
Bermaaf-maafan kita bersama.

Raya nanti tak dapat bertemu,
Hidangan lazat tak dapat dijamu,
Maaf zahir batin untuk dirimu,
Neurokhalifah sentiasa bersamamu.

Semoga Syawal tahun ini membawa seribu erti untuk kita semua. Walaupun ada yang tak dapat balik ke kampung berhari raya, sentiasa pastikan kegembiraan tetap dikongsi bersama.

Kami dari Neurokhalifah Group Sdn Bhd ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. #stayathome ya!

#selamathariraya
#neurokhalifah
#neurokhalifahacademy
#shopneurokhalifah
#littlecaliphsjenjarom
#littlecaliphstelokpanglimagarang

22May2020

Assalamualaikum everyone…

Please lock your time TODAY at 2PM sbb kita akan LIVE bersama dengan Mummy Zana (Founder of Neurokhalifah Group Sdn. Bhd) berbicarakan tentang “Kebaikan Online Class”

Mana yang rindu dengan Mummy Zana bole tengok LIVE kita nanti ya. Kalau ada pertanyaan pun bole kemukakan semasa LIVE berlangsung nanti.

So jangan lupa ya temujanji kita 2ptg di FB page Little Caliphs Telok Panglima Garang
https://www.facebook.com/Littlecaliphstpg/?ref=bookmarks

See you there !!!!!

#neurokhalifah
#neurokhalifahacademy
#shopneurokhalifah
#littlecaliphsjenjarom
#littlecaliphstelokpanglimagarang

14May2020

Alhamdulillah agihan petama wakaf telekung telah selamat diberikan kepada asnaf yang memerlukan. InshaaAllah yang lain-lain akan diserahkan dari semasa ke semasa.

Jumlah wakaf dan sumbangan yang terkumpul setakat hari ini
Al-Quran : 62 naskah
Telekung : 94 pasang
Sumbangan : RM350

Pada semua mukmin yang dermawan peluang untuk berwakaf masih dibuka,
boleh ikuti langkah dibawah

Anda hanya perlu membuat bayaran ke no akaun
562058072152 (MAYBANK – Neurokhalifah Group Sdn Bhd)

RM55 untuk sepasang telukung
RM55 untuk senaskah Al-Quran

kemudian emailkan resit bayaran ke
wakafneurokhalifah@gmail.com
sertakan

Nama
Jumlah wakaf RM
Barang apa dan kuantiti

Ini kerana untuk memudahkan kami mengeluarkan jumlah duit wakaf anda dr akaun untuk wakaf telekung dan al-quran.

Terima kasih kerana menjadi seorang yang dermawan dan membahagiakan orang lain. Semoga nikmat Allah sentiasa mengalir untuk anda yang berwakaf. InshaaAllah.

#neurokhalifah
#littlecaliphsjenjarom
#littlecaliphstelokpanglimagarang
#neurokhalifahacademy
#shopneurokhalifah

14May2020



Sekolah belum buka lagi…anak asyik main kat rumah tak tau nak buat apa.

suruh belajar!!!! 1001 alasan anak bagi…

mak-mak pun tak larat lagi nak bising bulan puasa ni kan.

πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†

———————————-
-14 May 2020- 11 pagi dan

-15 May 2020 – 5 petang
———————————–
tengok sama-sama dengan anak-anak dirumah bukan depan tv tapi depan skrin handphone parent.

πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ“±

Sharing FREE bersama teacher Fairus dan Teacher Aisyah