Jualan Combo Sale Shop@nk

“BIJAKNYA ANAK AWAK NI..PANDAINYA DIA”
.
Ungkapan seperti ini adalah salah satu ungkapan yang parents semua impikan dan parents akan merasa ya Allah saya sangat bersyukur sebab dikurniakan anak yang diamanahkan Allah ini dan dapat mendidik dan menjaga mereka dengan sebaik-baiknya.
.
Dan sangat bertuah dan beruntungnya anak-anak yang mempunyai parents yg selalu berusaha mendidik dan sangat prihatan tentang pembelajaran mereka. Andalah salah seorang daripadanya. Tahniah. Parents akan berasa gembira dgn kejayaan anak-anak pada usia kecil apatah lagi jika dibayangkan perasaan gembira seorang ibu bapa yg anaknya telah berjaya menjadi seorang doktor, engineer pada masa akan datang.
.
Sebab itu parents perlu membantu mendidik dan mengasah kreativiti anak2 sejak kecil lagi dengan mempelbagaikan lagi alat pembelajaran mereka selain buku2 iaitu seperti lego, poster dan sebagainya. Kami di shop@nk pada kali ini menyediakan Combo Sale khas untuk membantu parents memastikan anak2 terus belajar dan berfikiran lebih kreatif. Jom tengok!!!
.
Untuk details boleh ke laman web kami www.shop.neurokhalifah.com.my atau boleh hubungi http://www.wasap.my/+60142753958 (admin neurokhalifah) atau http://www.wasap.my/+60176483169 .

LETS SHOPPING WITH SHOP@NK

#neurokhalifah
#shopneurokhalifah
#shop@NK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *