Kelas Extra Online 2020

“STUDY ONLINE DIRUMAH?!! BERKESAN KE TIDAK??

Sepanjang tempoh PKP ini pihak NKA telah menyahut cabaran untuk meneruskan semua kelas kelas tuisyen sedia ada melalui online 100%.

Ramai yang bertanya, berkesan ke tak? Macam mana cikgu nak explain kat students dan pelajar faham tak?

Alhamdulillah, feedback yang kami terima sangat positif. Kelas online bantu pelajar lebih fokus di rumah dan pelajar dapat explore lebih banyak kaedah pembelajaran, sesuai dengan zaman mereka yang serba canggih. Apa sahaja di hujung jari!

Kelas kelas di conduct melalui video call dan lain lain aplikasi yang membolehkan pelajar dapat lihat cikgu secara one to one juga! Malah terasa lebih dekat lagi. 😂

Harga kelas bermula dari RM3.40/jam dan lebih banyak kelas percuma diberikan sebagai FREE GIFT! Apa yang penting bagi kami di NKA adalah, NILAI yang kami beri kepada para pelajar.

Parents boleh cuba dulu, lihat progres anak anak anda di NKA dan anda sendiri beri feedback kepada kami! Jangan biarkan anak-anak anda leka tanpa aktiviti pembelajaran di rumah.

Rugi sangat!

Boleh hubungi kami di talian ini untuk penerangan lanjut!

Klik je link ni, team kami akan bantu anda!

http://www.wasap.my/60142753958atauhttps://www.neurokhalifah.com.my/neuropintar-registration/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *