TUITION CLASSES FOR 2020 INTAKE IS NOW OPEN!

Tawaran hebat bagi semua pelajar ALUMNI Little Caliphs Jenjarom & Telok Panglima Garang!

Daftar sekarang bagi mengikuti kelas kelas tuisyen bagi tahun 2020 untuk jimat RM30 untuk semua subjek!! Tawaran DISKAUN RM30 ini terhad kepada pelajar ALUMNI sahaja.

Bagi pelajar yang bukan pelajar Alumni, jangan khuatir kerana tawaran pakej kelas kelas tuisyen ini adalah yang TERENDAH untuk anda!

Kami menawarkan subjek subjek teras iaitu Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains bagi pelajar tahun 1 hingga 6 dan pelajar tingkatan 1 hingga 3. ,Manakala subjek Matematik. Matematik Tambahan, Sains dan Bahasa Inggeris bagi pelajar pelajar Tingkatan 4 & 5.

Untuk mempertingkatkan kualiti pembelajaran dan pengajaran, bagi tahun 2020, pihak NKA telah mengubah beberapa kumpulan kelas kepada kelas Hybrid dan Premium. Dimana melalui kelas-kelas tersebut, kami akan kenalpasti pelajar pelajar yang masih lemah dalam subjek tertentu. Ini bertujuan untuk memastikan pelajar pelajar yang masih lemah dalam subjek tersebut diberikan perhatian melalui kaedah tertentu manakala pelajar yang lebih advance akan dibantu dengan lebih banyak latihan pengukuhan dan latih tubi bersesuaian dengan tahap mereka.

Jadual kelas adalah berbeza mengikut tahun dan tingkatan, namun anda boleh merujuk kepada jadual kelas keseluruhan seperti mana jadual kelas di bawah.

Selain itu, bagi pelajar pelajar yang bakal menduduki peperiksaan besar seperti UPSR, PT3 dan SPM, kami telah menambahkan jam kelas bagi subjek Matematik dan Bahasa Inggeris supaya mereka mempunyai masa tambahan untuk lebih fokus dan memperbanyakkan latihan di dalam kelas. Demikian juga bagi subjek subjek pelajar sekolah menengah dimana subjek subjek Matematik dan Bahasa Inggeris merupakan antara subjek penting dan paling ramai di perlukan oleh pelajar.

Jadi, apa tunggu lagi? Oleh kerana tawaran adalah sangat terhad untuk setiap kelas, maka kami sangat menggalakkan untuk anda daftar sekarang dan book tempat untuk anak anda! Klik disini untuk pendaftaran tuisyen 2020!

Untuk keterangan lanjut, boleh berhubung dengan Cikgu Farahanim di talian 019 562 5724.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *