School Holiday Program NeuroKhalifah Academy

Cuti sekolah ni tak tahu nak buat aktiviti apa dengan anak anak?

Susah hati anak anak asyik layan gadget je kat rumah??

Risau result anak anak tahun ni tak capai target and lagi risau sebab next year anak anak akan melalui satu tahap pembelajaran yang lebih tinggi lagi?

Sebab tu kami adakan kelas kelas intensif ini untuk bantu anda selesaikan semua masalah masalah di atas!

Dalam tempoh lima minggu cuti persekolahan, kami akan isikan waktu terluang anak anak anda dengan pengisian akademik dan games yang bermanfaat serta menyeronokkan! Kenapa kami selitkan games sebagai pengisian tambahan?? Haaaa.. kami faham, anak anak pun nak rest dari lelah dan penatnya belajar.. jadi kami berikan bonus dengan membawa masuk beberapa games serta aktiviti berkumpulan untuk hilangkan penat dan rasa boring!

Kelas kelas intensif ini sangat sangat berbaloi kerana, bukan sahaja pakej yang terlajak murah kami berikan, malah jadual kelas yang padat dengan pengisian sudah semestinya worth your every cents!!

Malah, kami juga menyediakan servis pengangkutan untuk memudahkan anda supaya tak perlu pening kepala lagi nak hantar dan ambil anak nanti! Mudah kan…

Modul – modul yang kami gunakan adalah meliputi topik topik pembelajaran yang akan anak anak lalui pada tahun 2020. Tujuannya adalah untuk memberi pendedahan awal dan bagi mengenalpasti kelemahan mereka dalam topik tertentu.

Setiap jam kelas bernilai dari RM1.60 sahaja bergantung kepada tahap kelas! Ya, betul… RM1.60 sahaja untuk 1 jam kelas! Mana nak cari kelas macam ni..

Anda tak perlu fikir panjang dan daftar sekarang supaya anda tidak terlepas peluang yang tiada di mana mana ini sebelum anda bersedih di bucu bucu katil kerana kelas adalah sangat terhad!

Untuk pendaftaran klik disini dan boleh hubungi Cikgu Farahanim untuk keterangan lanjut di talian 016 562 5724.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *